Communicatie advies

Wie is uw doelgroep? Wie zijn uw stakeholders? Wat is uw communicatiebeleid? Heeft u een haalbaar communicatieplan? Welke communicatiemiddelen zet u in en hoe zet u deze in? Wij begeleiden en ondersteunen u bij de inzet van de door u gekozen communicatiemiddelen. We helpen waar nodig. Tijdelijke inzet van extra mankracht op uw afdeling, dat kan!

Branding

Bij branding gaat t er in 1e instantie om om een positie in het menselijk brein in te nemen. Verbind je merk daarom met iets unieks en onderscheidends. Daarna is het tijd om je merkpositie diep in het hoofd van de consument te krijgen. Hoe? Daar helpen we u graag mee. We werken gezamenlijk toe naar een situatie waarin het merk zo herkenbaar wordt dat een glimp van het logo op den duur genoeg is om alle branding associaties op te wekken.

Live Communicatie

Niets heeft zoveel impact als live communicatie. Een beleving tijdens een evenement raakt mensen pas echt. U kunt uw boodschap op heel veel manieren live overbrengen. Daarover denken wij graag met u mee.

Evenementen

Uw evenement heeft altijd een doel. Wij werken graag als creatieve sparringpartner bij het bedenken, produceren en uitvoeren van uw evenement. Een geslaagd evenement of feest bestaat uit onvergetelijke ervaringen. De kunst is de juiste mix te vinden van beeld, geluid, geur en smaak voor de ultieme zintuiglijke prikkeling van de bezoeker of gast.

Congresorganisatie

Het organiseren van een congres is een vak apart. Het doet een groot beroep op uw organisatietalent en planningsvaardigheden. Om dit naast uw normale werkzaamheden te doen, is vaak net iets teveel gevraagd. Wij kunnen u ondersteunen bij het hele traject; locatieselectie, uitnodigingen, registraties, congressecretariaat, sociaal programma, etc.

Lanceringen

U wilt uw nieuwe product of bedrijf krachtig in de markt zetten en al bij de lancering een onuitwisbare indruk maken op uw klanten, verkopers, distributeurs, pers, etc. Uw product of bedrijf moet in de aandacht komen. Hoe u dit het beste kunt doen, hangt van veel zaken af. Wij helpen u graag om deze zaken overzichtelijk in kaart te brengen en in een spetterende lancering om te zetten. Van concept tot uitvoering.

Jongerencommunicatie en gaming

Hoe ziet die doelgroep er nu precies uit? Wat wordt de boodschap en hoe verpakken we deze boodschap? Hoe prikkelen we ze? En hoe blijven we ze boeien?
Jongeren vormen een grillige doelgroep. De traditionele mediavormen zijn voor jongeren meestal minder effectief. Wij zijn gespecialiseerd in dé nieuwe mediavorm: gaming.
Door onze jarenlange ervaring met communicatie en onze nauwe samenwerking met de game-industrie kunnen wij u helpen met creatieve en effectieve jongerencommunicatie.